Co. van Tongxiang Klein Chef- Speciaal Plastic Producten, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Uw MBBR is zeer goed, ontving ik de goederen van u, dank voor uw hulp om de goederen vroeger te verschepen.

—— Silvio Roberto Romero

Ik ontving uw pvc-paneel en het kijkt vey goed! Ik wil de orde voor de container van 1*40 ' nu plaatsen voet en hopen u kan zelfde kwaliteit doen zoals de steekproef.

—— Martin

Dank voor uw warme gastvrijheid en uw MBBR is zeer goed. Ik denk wij zeer goed in nabije toekomst kunnen samenwerken

—— BRUNO

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

De kleine Werkgever wijdde aan R&D-de samenstelling van pvc, pvc-uitdrijvingsprofiel, de media van MBBR biofilter en TPR/TPE-samenstelling, en heeft niet-toxische milieumaterialen gecreeerd die evengranular zijn, slijtage-en-koude die bestand en uv-bestand door laboratoriumtest, formule door ingenieurs, tekeningen en vormenamendement, een voorziening van uitstekende grondstoffen van de profieluitdrijving en injectie vormen wordt aangepast en ook een voorziening van bevredigende die producten voor onze klanten worden aangepast. Vanaf heden, heeft het 50 octrooien gemiddeld ontwikkeld.

 

In de loop van de afgelopen 23 jaar, heeft de Kleine Werkgever lang gewijd aan het onderzoek en de ontwikkeling van pvc-formules, de innovatie van uitdrijvingstechnologie van plastieken en de verwerking en transformatie van machinesmateriaal. Het investeert miljoenen in technische onderzoek en ontwikkeling elk jaar, en goede relaties met de laboratoria van bekende Wuhan-Universiteit en Tongji-Universiteit gevestigd. Met zijn technici die aan 30% van meer dan 200 werknemers rekenschap geven, heeft de Kleine Werkgever meest professionele plastic formule van China de en een team belast met de innovatie en R&D van uitdrijvingsprofielen.

 
Certificaten
 • Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.

  Standaard:IS09001

  Aantal:02115Q11191R3M

  Uitgiftedatum:2015.09.25

  Vervaldatum:2018.09.24

  Scope / Range:design, production and after-sale service of soft and hard pvc granules, soft pvc profile, hard pvc profile and pvc co-extrusion profile

  Uitgegeven door:Huaxia Certification Certer, Inc.

Contactgegevens
Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Ivy Wong

Tel.: 86--15868365820

Fax: 86-573-88493997

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)