Co. van Tongxiang Klein Chef- Speciaal Plastic Producten, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.

Van goede kwaliteit De Biomedia van MBBR voor verkoop
Uw MBBR is zeer goed, ontving ik de goederen van u, dank voor uw hulp om de goederen vroeger te verschepen.

—— Silvio Roberto Romero

Ik ontving uw pvc-paneel en het kijkt vey goed! Ik wil de orde voor de container van 1*40 ' nu plaatsen voet en hopen u kan zelfde kwaliteit doen zoals de steekproef.

—— Martin

Dank voor uw warme gastvrijheid en uw MBBR is zeer goed. Ik denk wij zeer goed in nabije toekomst kunnen samenwerken

—— BRUNO

Ik ben online Chatten Nu

Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.
Locatie laboratorium MATERIAAL octrooien qc tentoonstelling TENTOONSTELLINGSdetails

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kleine Werkgever
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000
Opgericht Jaar : 1992
Export pct : 50% - 60%

Co. van Tongxiang is Klein Chef- Speciaal Plastic Producten, Ltd een uitvoerige hi-tech onderneming opgezet in 1992 het specialiseren zich in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van milieuvriendelijke producten en biologische de filtermedia van MBBR. Het kleine Chef- bedrijf heeft kuiper ated met de Filtermedia van Singapore Biologisch Onderzoekinstituut, de Universiteit van Shanghai en Wuhan-Universiteit om zich onderzoek uit te voeren en ment van de filtermedia van de waterbehandeling sinds 2004 te ontwikkelen. Na jaren inspanningen, heeft de Kleine Werkgever met succes een aantal nieuwe Biologische Filtermedia ontwikkeld en 68 nationale octrooien voor de producten met inbegrip van 12 octrooien voor biologische de filtermedia van MBBR verkregen.

Momenteel, heeft Small Boss Company meer dan 100 hoge snelheidsproductielijnen en het kan alle processen van materiaal, vorm, productieproces onafhankelijk uitvoeren, knipsel, die verpakken om eenvormige kwaliteit te verzekeren. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling en compari- zoonstest van honderden polymeermaterialen betreffende hun biocompatibility en hydrophilcity, bepaalde de Kleine Werkgever uiteindelijk om een soort HDPE materiaal als belangrijkst ingrediënt van het biologische additief en te kiezen door de aard met speciale formule te wijzigen en toevoegend spoorelementen zoals hydrofiele groepen, werden de betere prestaties bereikt zoals uitstekende mechanische prestaties, grote schokweerstand, aangewezen dichtheid, betere hydrofiele prestaties en verlengde levensduur. Ondertussen, heeft de Kleine Werkgever verbetering en innovatie van de mechanisch materiaal en productietechnologie uitgevoerd om MBBR-Filtermedia deeltjes beter om te maken aan de behoeften van de biologische groei te voldoen, meer fysieke gehechtheidspunten te verstrekken voor micro-organismen, 3D stroom van Filtermedia in water te vergemakkelijken en snelle gehechtheid, reproductie en de groei van micro-organismen in water te bevorderen om een biologisch membraan te vormen.

Na tien jaar van Studie en inspanningen van productie van MBBR-filtermedia, is de Kleine Werkgever de grootste fabrikant van de Media van MBBR Fitler in China geworden, en de Kleine Chef- Filtermedia zijn uitgevoerd naar meer dan 60 landen over de hele wereld met inbegrip van Amerika, Aziatisch Europa.

Contactgegevens
Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Ivy Wong

Tel.: 86--15868365820

Fax: 86-573-88493997

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)