Co. van Tongxiang Klein Chef- Speciaal Plastic Producten, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit De Biomedia van MBBR voor verkoop
Uw MBBR is zeer goed, ontving ik de goederen van u, dank voor uw hulp om de goederen vroeger te verschepen.

—— Silvio Roberto Romero

Ik ontving uw pvc-paneel en het kijkt vey goed! Ik wil de orde voor de container van 1*40 ' nu plaatsen voet en hopen u kan zelfde kwaliteit doen zoals de steekproef.

—— Martin

Dank voor uw warme gastvrijheid en uw MBBR is zeer goed. Ik denk wij zeer goed in nabije toekomst kunnen samenwerken

—— BRUNO

Ik ben online Chatten Nu

Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd. Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.
Locatie octrooien qc tentoonstelling Productie Team

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kleine Werkgever
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 20000000-30000000
Opgericht Jaar : 1992
Export pct : 50% - 60%

ONGEVEER DE V.S.

De kleine Werkgever werd gevestigd in 1992, één van de belangrijke fabrikanten van China gespecialiseerd in plastic producten, heeft zich geleidelijk aan van een kleine fabriek in grote productie innovatie-georiënteerde zaken die drie fabrieken, met zijn installaties bezitten ontwikkeld uit uitspreidend 24.000 m2 en workshops meer dan 39.000 m2, en zijn zevende bouwconstructie in proces.

 

In de loop van de afgelopen 23 jaar, heeft de Kleine Werkgever lang gewijd aan het onderzoek en de ontwikkeling van pvc-formules, de innovatie van uitdrijvingstechnologie van plastieken en de verwerking en transformatie van machinesmateriaal. Het investeert miljoenen in technische onderzoek en ontwikkeling elk jaar, en goede relaties met de laboratoria van bekende Wuhan-Universiteit en Tongji-Universiteit gevestigd. Met zijn technici die aan 30% van meer dan 200 werknemers rekenschap geven, heeft de Kleine Werkgever meest professionele plastic formule van China de en een team belast met de innovatie en R&D van uitdrijvingsprofielen.

 

Het bedrijf heeft een proces voor ontwikkeling van nieuwe producten met het technische onderzoek en de ontwikkeling bij zijn kern, met inbegrip van het onderzoek en de ontwikkeling van samenstellingsformules, de inspectie van Laboratoriummaterialen, de ontwikkeling van vormen, de transformatie en innovatie van machinesmateriaal, en productie op grote schaal van de afdeling van het uitdrijvingsprofiel opgesteld. Het voert Kwaliteitsborgingsysteem ISO 9001 hetzij in de kerntechnologie van uit grondstoffen of massaproduktie van workshopprofielen. Ondertussen, werkt het voor het groepswerk onder alle afdelingen om klanten te leveren de meest professionele en attente diensten.

 

Pvc-de samenstelling, zijn kernpunten, is de best-selling binnenlandse producten. Tegelijkertijd, is het de grootste exporteur van China van grondstoffen met de volledige verscheidenheden van korrel en grootste hoeveelheid van de uitvoerland van bestemming geworden. Zijn producten is uitgevoerd naar Europa en Amerika, Australië en Zuidoost-Azië, enz.

 

Sinds 2000, is het Bedrijf bezig geweest met plastic uitdrijvingsprofiel. Wegens zijn rijke ervaring in R&D van grondstoffen en middelen, ontwikkelt het snel veel best-selling producten van het uitdrijvingsprofiel, met inbegrip van pvc-hoekparel, uitdrijvingsprofielen en de media van MBBR biofilter, enz. Met zijn rijpe en stabiele formule, concurrerende prijs en regelmatige kwaliteit, bewogen de producten van de profieluitdrijving upmarket zoals Europa, Amerika en Australië in 2000.

 

Bevestigend de filosofie „Inspanning om maximumwaarde voor onze cliënten“ beter te doen en tot stand te brengen, profiteren wij aan onze klanten en verbeteren de kwaliteit tegelijkertijd van producten door en door R&D en innovatie van grondstoffen en productietechnologie. Met zijn is dezelfde of zelfs betere kwaliteit dan Europese en Amerikaanse producten, de producten van de profieluitdrijving goed erkend en gesteund door onze klanten die steeds belangrijker worden.

 

Momenteel, hebben wij bureaus in Yiwu, Zhejiang-Provincie en Ethiopië geopend om onze klanten allebei de betere diensten in binnen- en buitenland aan te bieden. Onze best-selling punten impliceren pvc-hoekparel, schoenenmateriaal, het materiaal van de tuinslang en de media van MBBR biofilter, enz.

 

Wij geloven diep in zoverre dat de technische innovatie de stichting voor ontwikkeling van plastieken is die een breed marktperspectief als substituut van metalen hebben. Als uw gelovige verdediger, zullen wij voortdurend ernaar streven om een bredere markt voor onze cliënten te ontwikkelen.

Contactgegevens
Tongxiang Small Boss Special Plastic Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lily Fan

Tel.: 15968397605

Fax: 86-573-88493997

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)